Kista BUMM är en Vårdvals BUMM som utvecklas och växer. Vi söker nu två trygga barnsjuksköterskor till vår barnmottagning.

Vi söker legitimerade sjuksköterskor med vidareutbildning barn- och ungdomsmedicin helst med erfarenhet av öppenvård.

Du är trygg, självständig och ansvarstagande barnsjuksköterska som vill delta i mottagningens utveckling. Du har en god social förmåga och har lätt att samarbeta. Vi värdesätter delaktighet och viljan att utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder mycket varierande arbetsuppgifter bl. a. egna patientmottagningar, tidsbokning, telefonrådgivning, enklare provtagning och andra för yrket förekommande arbetsuppgifter. Vi är en barnmottagning som växer. Du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss och ha eget ansvarsområde.

Kista BUMM är en privat barnmottagning som drivs på uppdrag av Stockholms läns landsting. Mottagningen startades 2016 och är redan mycket uppskattad med en växande efterfrågan. Vi har en bred barnmedicinsk och neuropsykiatrisk kompetens och har rankats mycket högt i den nationella patientenkäten. Våra uppdrag består av barnmedicin, barnfetma, ADHD samt psykisk ohälsa. Vi har kollektivavtal och friskvård. Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Vi som arbetar här är erfarna barnläkare och barnsjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och psykoterapeuter. Arbetsklimatet är varmt och vänskapligt. Vi värnar om allas lika värde. För oss är ett fungerande teamarbete livsviktigt och går före individuella prestationer. Samhörighet är mycket viktigt, alla deltar i utvecklingsarbetet och påverkar med sina synpunkter. Kista BUMM ligger på promenadavstånd från Kista Gallerian. Verksamheten äger rum i två parallella ljusa och fräscha lokaler på sammanlagd 600 kvm på femte våningen.

Vi tillämpar sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 30 November 2018.

Välkommen in med din ansökan per mejl eller telefon. Vi behandlar ansökningar löpande varefter de inkommer.

Kontakta oss:

Mozaffar Hessami, Verksamhetschef mozaffar.hessami@kistabumm.se  0707431511, 086501619

Sanna Hessami, Administration, ledningsgrupp sanna.hessami@outlook.com 0707961428

Malin Boija, Undersköterska, barnspecialiserad malin.boija@kistabumm.se 0708661214

2710, 2021

Vi söker barnläkare

Kista BUMM är en Vårdvals BUMM som utvecklas och växer. Vi söker nu Barnläkare till [...]

2906, 2021

Sommarstängt v 29-30

Under vecka 29-30 är mottagningen stängd. Det är möjligt att förnya recept via [...]